EUROBASKET

Ετοιμη για το πρώτο από τα τρία βήματα η Εθνική Κορασίδων

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM) EUROKINISSI SPORTS

Με στόχο τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά και με φόντο τον προβιβασμό στην Α' Κατηγορία, η Εθνική Κορασίδων αντιμετωπίζει σήμερα τη Σλοβενία στη φάση των 8 του Eurobasket U16.

Τρία βήματα χρειάζεται η Εθνική Κορασίδων για να προβιβαστεί στην Α' Κατηγορία, τρία εμπόδια πρέπει να υπερπηδήσει για να πετύχει τον στόχο της. Στο πρώτο εμπόδιο αναγράφεται το όνομα "Σλοβενία", καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα (23/8 στις 14:45) την συγκεκριμένη ομάδα με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Eurobasket U16 Β' Κατηγορίας που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα.

Οι αθλήτριας του Τάκη Μπακογεώργου ξεκουράστηκαν την Τετάρτη και με παρακαταθήκη το 4-0 που μετρούν ήδη, θα μπουν στο παρκέ για να συνεχίσουν την πολύ καλή τους πορεία στη διοργάνωση. Την αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω του καναλιού της FIBA στο YouTube. Στους υπόλοιπους προημιτελικούς, η Φινλανδία θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στις 17:00, η Πορτογαλία τη Σουηδία στις 19:15 και το Ισραήλ τη Λευκορωσία στις 21:30. Για τις θέσεις 9-16 θα παίξουν Μαυροβούνιο-Σλοβακία, Ουκρανία-Ελβετία, Εσθονία-Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία-Νορβηγία, ενώ για τις θέσεις 17-23 θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΓΔΜ-Βουλγαρία, Λουξεμβούργο-Αλβανία και Βοσνία-Κόσοβο.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ