EUROBASKET

Έσπασε το χέρι του και χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Γκαλινάρι!

Έσπασε το χέρι του και χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Γκαλινάρι!

Η κίνηση του Ντανίλο Γκαλινάρι να γρονθοκοπήσει έναν αντίπαλό του στο φιλικό με την Ολλανδία θα του στοιχίσει την συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ, αφού, όπως ανακοίνωσε η ιταλική Ομοσπονδία, έσπασε το χέρι του!

Αν μπορούσε ο Ντανίλο Γκαλινάρι να γυρίσει τον χρόνο πίσω, μάλλον θα επέλεγε τελικά να μείνει ψύχραιμος και να μην ρίξει γροθιά στον Τζίτο Κοκ στο φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία . Γιατί; Επειδή αν είχε παραμείνει ψύχραιμος δεν θα είχε τεθεί τώρα εκτός Ευρωμπάσκετ.

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική Ομοσπονδία, ο παίκτης των Κλίπερς υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα μείνει εκτός δράσης για 40 μέρες, γεγονός που τον θέτει αυτόματα εκτός Ευρωμπάσκετ, αφού η διοργάνωση ξεκινάει στις 31 Αυγούστου.

Πρόκειτει αν μη τι άλλο για ένα τεράστιο πλήγμα για την εθνική Ιταλίας, αφού ο Γκαλινάρι υποτίθεται ότι θα ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Ένας ηγέτης βέβαια δεν πρέπει να αντιδρά με αυτό τον τρόπο απλώς επειδή δέχθηκε μία αγκωνιά, κάτι που φρόντισαν να υπενθυμίσουν αρκετοί ιταλοί φίλαθλοι στα social media στο άκουσμα της είδησης, "κράζοντας" τον Γκαλινάρι.

Όπως και να έχει, οι "ατζούρι" θα πρέπει τώρα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ