EUROBASKET

Ερνανγκόμεθ: "Η Ελλάδα διακρίνεται για την άμυνα της"

Ερνανγκόμεθ: "Η Ελλάδα διακρίνεται για την άμυνα της"

Ο Ερνανγκόμεθ μίλησε με σεβασμό για την Ελλάδα, την χαρακτήρισε σπουδαία ομάδα, η οποία ξεχωρίζει για την καλή άμυνα που παίζει. Μόλις τρεις Ισπανοί διεθνείς προπονήθηκαν. Οι υπόλοιποι έκαναν πισίνα στο ξενοδοχείο.

Ο 21χρονος Ισπανός σέντερ, Γκιγιέρμο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ κυρίως για να δίνει ανάσες στον Πάου Γκασόλ, μίλησε στους Έλληνες ρεπόρτερ κατά την διάρκεια της προπόνησης των Ισπανών.

Να τονίσουμε πως η προπόνηση των Ισπανών έγινε μόλις με τρεις (!) παίκτες, με τους Ερνανγκόμεθ, Αγκιλάρ και Βιβές. Οι υπόλοιποι διεθνείς, λόγω του αγώνα της προηγούμενης μέρας, ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο κάνοντας πισίνα, ώστε να χαλαρώσουν. Οι Ισπανοί προπονήθηκαν στο Palais Des Sports Saint Sauveur.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: Γιώργος Οικονόμου

Ο Ισπανός σέντερ, Γκιγιέρμο Ερνανκγόμεθ, είπε τα εξής ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ελλάδα: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα παίξουμε κόντρα σε μία πολύ σκληρή ομάδα όπως η Ελλάδα η οποία έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Θα πρέπει να βγάλουμε μεγάλα αποθέματα ενέργειας ώστε να τους κερδίσουμε. Ξέρουμε πως μπορεί να παίξει η Ελλάδα, το ξέρουμε πως πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα. Η Ελλάδα λειτουργεί εξαιρετικά στην άμυνα και είναι μία ομάδα που διακρίνεται σε αυτόν τον τομέα".

Για τον Γιάννη Μπουρούση, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Ρεάλ Μαδρίτης, σχολίασε: "Ο Μπουρούσης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά και συμπαίκτης, καθώς ήταν μαζί μου στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τον ξέρω αρκετά καλά. Πρέπει όμως να τον κερδίσω αυτή την φορά, όπως θα προσπαθήσουμε όλοι στην Ισπανία ώστε να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ