EUROBASKET

Επιπόλαιος ο τραυματισμός του Νέντοβιτς

Serbia's Nemanja Nedovic (11) drives to the basket as United States' DeMarcus Cousins (12) and United States' Kyle Lowry (7) defend during the men's gold medal basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
Serbia's Nemanja Nedovic (11) drives to the basket as United States' DeMarcus Cousins (12) and United States' Kyle Lowry (7) defend during the men's gold medal basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Eric Gay) AP

Ο Νέμανια Νέντοβιτς τραυματίστηκε στην προετοιμασία της Σερβίας, αλλά οι εξετάσεις που έκανε, έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Επιστρέφει στην δράση σε δέκα ημέρες.

Με το "καλημέρα" η προετοιμασία της Σερβίας για το EuroBasket απέκτησε προβλήματα, με πρώτο και κυριότερο αυτό του Μάρκο Σιμόνοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και αυτομάτως αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προπονήσεων.

Λίγες μέρες αργότερα ήρθε νέο πρόβλημα για τους "όρλοβι", ευτυχώς (για εκείνους) όχι σοβαρό, αφού ο τραυματισμός του Νέμανια Νέντοβιτς αποδείχθηκε επιπόλαιος. Ο γκαρντ της Ουνικάχα Μάλαγα χτύπησε στον ώμο στη διάρκεια προπόνησης, με τους ανθρώπους της σερβικής ομάδας να φοβούνται πως θα χάσουν ακόμη ένα σημαντικό στέλεχός τους. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη όμως τη Δευτέρα (31/7) ήταν "καθαρή", με αποτέλεσμα ο παίκτης να είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου δέκα ημέρες.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε στους δημοσιογράφους πως " δεν είναι κάτι σοβαρό", για να πέσουν οι τόνοι, την ώρα που σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων θα επιστρέψει είτε την Τετάρτη (2/8) είτε την Πέμπτη (3/8) κι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που επίσης είχε έναν επιπόλαιο τραυματισμό στο γόνατο.

Τα προβλήματα στις τάξεις των "όρλοβι" είναι αρκετά φέτος, αφού εκτός του EuroBasket έχουν τεθεί ήδη οι Νέμανια Μπιέλιτσα, Νίκολα Γιόκιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ (για διαφορετικούς λόγους), με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να προπονείται συντηρητικά λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Η Σερβία βρίσκεται στον Δ' Όμιλο του EuroBasket μαζί με Τουρκία (οικοδέσποινα), Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Λετονία και Βέλγιο.

AP Photo/Eric Gay

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ