EUROBASKET

Εκτός Ευρωμπάσκετ και ο Ζούμπατς για την Κροατία

Los Angeles Lakers center Ivica Zubac (40) in the second half of an NBA basketball game Monday, March 13, 2017, in Denver. The Nuggets won 129-101. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP

Οι απουσίες συνεχίζουν να μαζεύονται στην Κροατία ενόψει του Ευρωμπάσκετ, αφού ο Ίβιτσα Ζούμπατς φέρεται να διαμήνυσε στην Ομοσπονδία της χώρας ότι θέλει να μείνει στις ΗΠΑ για να δουλέψει με τους Λέικερς. Τρίτος ΝΒΑερ που αρνείται την κλήση ο νεαρός σέντερ

Ο Ίβιτσα Ζούμπατς είναι ο τρίτος ΝΒΑερ που δεν θα δώσει το παρών στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Ο σέντερ των Λέικερς διαμήνυσε στον τεχνικό της Κροατίας, Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς, ότι προτιμάει να μείνει στις ΗΠΑ, αφού η ομάδα του θέλει από αυτόν να συνεχίσει να δουλεύει μαζί της ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Ζούμπατς έγινε έτσι ο τρίτος (νεαρός σε ηλικία) ΝΒΑερ που παίρνει αυτό τον δρόμο. Την αρχή έκανε ο Μάριο Χεζόνια των Ορλάντο Μάτζικ, με τον Νίκολα Ζίζιτς - ο οποίος πριν μερικές ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σέλτικς - να τον ακολουθεί.

Μένει να φανεί τώρα τι θα αποφασίσει βέβαια και το μεγαλύτερο όνομα των Κροατών, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (ο οποίος είναι restricted free agent), την ίδια στιγμή που το άλλο μεγάλο όνομα της ομάδας, ο Ντάριο Σάριτς των 76ερς, έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι κανονικά στην δωδεκάδα.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ