EUROBASKET

Έφαγε "άκυρο" στο αεροδρόμιο η αποστολή της Λιθουανίας

Έφαγε "άκυρο" στο αεροδρόμιο η αποστολή της Λιθουανίας

Η Λιθουανία θα φτάσει με μία μέρα καθυστέρηση στο Τελ Αβίβ, αφού λόγω τεχνικού προβλήματος του αεροπλάνου δεν ταξίδεψε για την πρωτεύουσα του Ισραήλ! Πρόκειται πάντως για θετικό οιωνό, αν κρίνουμε απ όσα έγιναν πριν από τέσσερα χρόνια.

Την τελευταία εβδομάδα όλο και κάτι (αρνητικό) προκύπτει για τη Λιθουανία, η οποία βλέπει διάφορα προβλήματα να κάνουν την εμφάνισή τους. Η αρχή έγινε με τον τραυματισμό του Λούκας Λεκαβίτσιους , για να προκύψει, εν συνεχεία, αγωνία για την ημερομηνία άφιξης του Ντονάτας Μοτιεγιούνας στο Τελ Αβίβ.

Σε αυτά προσθέστε το τελευταίο (χρονικά) θέμα που εμφανίστηκε, κι αφορούσε στην πτήση της αποστολής για την πρωτεύουσα του Ισραήλ, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Β' Ομίλου του Eurobasket. Ο Νταΐνιους Αντομάιτις και οι παίκτες του ταλαιπωρήθηκαν τη Δευτέρα (28/8) στο αεροδρόμιο, αφού χρειάστηκε να περιμένουν μιάμιση ώρα εντός του αεροπλάνου, πριν ενημερωθούν ότι η πτήση τους ματαιώνεται λόγω τεχνικού προβλήματος.

Έφαγε "άκυρο" στο αεροδρόμιο η αποστολή της Λιθουανίας

Σύμφωνα με την ενημέρωση της λιθουανικής ομοσπονδίας, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ανακοίνωσε πως η πτήση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, με τους παίκτες και το επιτελείο να υποχρεώνονται σε άμεση αποβίβαση και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, η αναχώρησή τους για το Τελ Αβίβ θα πάρει παράταση μίας ημέρας, αφού δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί άλλη πτήση για τη Δευτέρα (28/8) για τον συγκεκριμένο προορισμό.

Κι αν κάποιοι σκέφτονται πως αυτό το γεγονός αποτελεί άσχημο οιωνό, δεν είναι έτσι. Βλέπετε, κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν από το Eurobasket 2013, αυτό της Σλοβενίας, στο οποίο η Λιθουανία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο -χάνοντας στον τελικό από τη Γαλλία (80-66).

Photo Credits: Musu Krepsinis

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ