EUROBASKET

Δύσκολα στην προεπιλογή της Ιταλίας Τζεντίλε και Μπαρνιάνι

Δύσκολα στην προεπιλογή της Ιταλίας Τζεντίλε και Μπαρνιάνι

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα ο τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας σκέφτεται σοβαρά να μην καλέσει τους Αντρέα Μπαρνιάνι και Αλεσάντρο Τζεντίλε στην προετοιμασία της ομάδας για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Ο Αντρεα Μπαρνιάνι και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ιταλικού μπάσκετ. Αμφότεροι όμως είχαν καταστροφικές σεζόν και αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό να τους στοιχίσει και την θέση στην Εθνική Ιταλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sportando", o τεχνικός της ομάδας, Έτορε Μεσίνα, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, όπου και αναφερόμενος στο θέμα των δύο παικτών τόνισε ότι θα τους αφήσει εκτός της προεπιλογής για την προετοιμασία της ομάδας. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει σχετική επιβεβαίωση για το θέμα.

Ο Μπαρνιάνι ξεκίνησε την σεζόν με υποσχέσεις στη Μπασκόνια, αλλά ταλαιπωρήθηκε από αλλεπάλληλους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μείνει αρχικά εκτός ροτέισον και ακολούθως εκτός ομάδας, μέχρι που λύθηκε το συμβόλαιό του. Ο Τζεντίλε από την πλευρά του ξεκίνησε την σεζόν στη Μιλάνο, από την οποία "εξοστρακίστηκε" λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Ακολούθως αγωνίστηκε για μερικές εβδομάδες με τον Παναθηναϊκό, αποχωρώντας άρον-άρον και από τους "πράσινους", πριν συμφωνήσει να αγωνιστεί στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ, από την οποία επίσης αποχώρησε λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ