EUROBASKET

Διεθνώς ρεζίλι! Διαδικτυακό "πέσιμο" στον Πέτερι Κόπονεν!

Διεθνώς ρεζίλι! Διαδικτυακό "πέσιμο" στον Πέτερι Κόπονεν!

Απίστευτο και όμως... ελληνικό. Ο Πέτερι Κόπονεν σχολίασε με χιούμορ το αντιαθλητικό των Αντετοκούνμπο-Παππά και δέχθηκε τρομερή επίθεση από Έλληνες χρήστες του Twitter.

Το πρωί της Τετάρτης (6/9), ο Πέτερι Κόπονεν έκανε ένα άκρως χιουμοριστικό σχόλιο στο προφίλ του στο Twitter. Έβαλε τη φωτογραφία από το αντιαθλητικό φάουλ του Παππά και του Αντετοκούνμπο στον Μάρκανεν και έγραψε την εξής λεζάντα: " Πρώτα οι φίλαθλοι, τώρα και οι αθλητές θέλουν μια φανέλα του φίλου μου! Εντάξει, πως να τους κατηγορήσεις; Λάουρι Μάρκανεν θέλω κι εγώ μία φανέλα σου".

Ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν έκανε κάποιο άσχημο σχόλιο, δεν τα έβαλε με τους Έλληνες διεθνείς για το πολύ σκληρό φάουλ που έκαναν στον συμπαίκτη του ενώ ο αγώνας είχε κριθεί, δεν σχολίασε πως ο νεαρός άσος θα μπορούσε ακόμη και να τραυματιστεί σοβαρά στη συγκεκριμένη φάση. Αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ και σίγουρα δεν περίμενε πως θα ακολουθήσουν απίστευτα σχόλια από τους "γνωστούς-άγνωστους" του ελληνικού διαδικτύου που του έκαναν ευθεία επίθεση με κατηγορίες για... έλλειψη σεβασμού.

" Έχετε πολύ μικρή εθνική ομάδα για να μιλάτε για την Ελλάδα και να κάνετε πλάκα. Είσαι πολύ μικρός φίλε. Να σέβεσαι".

" Ένας Φινλανδός ειρωνεύεται την Ελλάδα που έχει δυο χρυσά μετάλλια και πολλά ακόμη, ειρωνεύεται τους Ελληνες παίκτες με τις 9 Ευρωλίγκες. Ντροπή!".

" Δεν μας γ...ς κι εσύ ρε π@π@ρ@ που μάθατε το μπάσκετ εν έτη 2017;".

" Ζηλεύεις επειδή δεν κυνήγησαν τη δική σου φανέλα".

" Όταν η Ελλάδα κέρδισε για πρώτη φορά το Ευρωμπάσκετ, οι Φινλανδοί δεν ήξεραν το χρώμα της μπάλας. Γι' αυτό βούλωσε το στόμα σου και πήγαινε να χτίσεις ένα ιγκλού".

" Έχεις φάει τέτοια π... από τον Ολυμπιακό που δεν θα έπρεπε να μιλάς μπ....λο. Μου βγάζεις και γλώσα π@π@ρ@".

" Πρέπει να θυμάσαι ότι είσαι επαγγελματίας. Δεν είσαι; Ή μήπως δεν έχεις ξεχάσει τις ήττες από την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;".

" Πιστεύω πως στο ψάρεμα θα τα πηγαίνεις καλύτερα".

" Η Φινλανδία είναι ένα αστείο στο παγκόσμιο μπάσκετ. Κύριε, δεν το γνωρίζατε αυτό όταν δημοσιεύσατε αυτή τη φωτογραφία;".

Οι "κάφροι" του διαδικτύου που συνήθως δεν έχουν ούτε αληθινό όνομα, ούτε φωτογραφία και απλώς κρατούν έναν λογαριασμό για να βρίζουν και να επιτίθενται κατά το δοκούν, έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Ο Κόπονεν που αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό διάβασε αρκετά από τα σχόλια που έγιναν και προς τιμήν του απάντησε κιόλας, αν και δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος για να το κάνει. " Σέβομαι το ελληνικό μπάσκετ και τους Έλληνες αθλητές πάρα πολύ. Είναι μία από τις κορυφαίες χώρες στο άθλημα, χωρίς αμφιβολία. Αυτά όμως δεν πρέπει να γίνονται στο παρκέ" έγραψε και δεν ασχολήθηκε ξανά.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ