EUROBASKET

Δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ ο Ιλιασόβα

Δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ ο Ιλιασόβα

Ο Ερσάν Ιλιασόβα ανακοίνωσε ότι θέλει να ξεκουραστεί και δεν θα ενισχύσει την εθνική Τουρκίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για την έναρξη του Ευρωμπάσκετ και οι Τούρκοι μόλις έμαθαν τα χειρότερα δυνατά νέα: Ο Ερσάν Ιλιασόβα αποφάσισε τελικά να μην αγωνιστεί με την εθνική Τουρκίας, αφού θέλει να ξεκουραστεί ενόψει της δύσκολης σεζόν που έχει μπροστά του με τους Ατλάντα Χωκς στο ΝΒΑ!

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, γράφοντας τα εξής: " Από το 2006 φοράω με περηφάνια την φανέλα της εθνικής ομάδας. Έχω πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με τους συμπαίκτες μου. Φέτος ωστόσο είχα μία κουραστική σεζόν και πέρασα μία περίοδο αβεβαιότητας μέχρι να υπογράψω συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ. Δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω την εθνική ομάδα, ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά.

Λόγω όλων αυτών των γεγονότων βρισκόμουν σε συζητήσεις με την Ομοσπονδία τους τελευταίους μήνες σχετικά με την πιθανότητα να μην συμμετάσχω στην προετοιμασίας της εθνικής ομάδας. Λυπάμαι λοιπόν που ανακοινώνω ότι δεν θα αγωνιστώ με την εθνική ομάδα φέτος. Θα υποστηρίζω και εγώ την εθνική ως φίλαθλος στο Ευρωμπάσκετ και θα την ακολουθώ".

Δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ ο Ιλιασόβα

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ