EUROBASKET

Απαρηγόρητος ο Αμπρίνες

Απαρηγόρητος ο Αμπρίνες

Με δήλωσή του στον λογαριασμό της ισπανικής Ομοσπονδίας ο Άλεξ Αμπρίνες δήλωσε ότι είναι πολύ λυπημένος που θα χάσει το υπόλοιπο Eurobasket λόγω του τραυματισμού του, ενώ ζήτησε από τους συμπαίκτες του να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Η είδηση ότι ο Άλεξ Αμπρίνες τέθηκε εκτός της συνέχειας του Eurobasket έπειτα από υπόδειξη της ομάδας του (Oklahoma City Thunder) στεναχώρησε τους πάντες στην Ισπανία και όχι μόνο. Κανείς όμως δεν στεναχωρήθηκε περισσότερο από αυτή την εξέλιξη από τον ίδιο τον Αμπρίνες.

Ο Ισπανός γκαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στο Μαυροβούνιο, ήταν απαρηγόρητος όταν έμαθε τα νέα, κάτι που φάνηκε και σε αυτά που είπε στην δήλωση που έκανε στο σάιτ της ισπανικής Ομοσπονδίας: " Είναι μία λυπηρή ημέρα για εμένα, επειδή δεν θα αγωνιστώ στην συνέχεια του Eurobasket" δήλωσε αρχικά ο Αμπρίνες, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Είχα την καλύτερη περίθαλψη και ένιωθα άνετα. Οι συμπαίκτες μου είναι η οικογένειά μου και ευχαριστώ αυτούς, αλλά και τους προπονητές και το ιατρικό επιτελείο για την στήριξή τους.

Δεν θα μπορούσα να νιώθω χειρότερα. Ήρθε η ώρα όμως να πω "αντίο" και θα ήθελα να στείλω μέσα από την καρδιά μου τις ευχές μου στην ομάδα, η οποία αξίζει το καλύτερο. Όπου κι αν είμαι τις επόμενες ημέρες θα επιθυμώ το καλύτερο για την εθνική και θα την υποστηρίζω σαν να είμαι στο γήπεδο για να κατακτήσει τον τίτλο. Το να είμαι μέλος αυτής της ομάδας αποτέλεσε τιμή και προνόμιο και είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να πετύχουν τον στόχο τους, να κατακτήσουν το Eurobasket".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ