EUROBASKET

Απάντησε ο Τζόρτζεβιτς στον Πέσιτς

Serbia head coach Sasha Djordjevic directs his team during the men's gold medal basketball game against the United States at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt York)
AP Photo/Matt York AP

Λίγες ώρες αφότου ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δήλωσε ότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας μετά το Ευρωμπάσκετ, ο Σέρβος τεχνικός εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση.

Ένας μικρός πανικός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στην Σερβία μετά την δήλωση του Σβέτισλαβ Πέσιτς ότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αποχωρήσει μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας .

Ο Πέσιτς υποστήριξε ότι ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι γιατί ο Τζόρτζεβιτς δεν θα μπορεί να συνδυάσει τις υποχρεώσεις που θα έχει στη Μπάγερν Μονάχου με αυτές της Εθνικής Σερβίας, αφού πλέον το καλεντάρι της FIBA επιτάσσει πλέον τις Εθνικές ομάδες να δίνουν προκριματικούς αγώνες μέσα στην σεζόν.

Βλέποντας όλη αυτή την αναστάτωση, ο Τζόρτζεβιτς εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, χωρίς πάντως ουσιαστικά να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τον Πέσιτς. Ο Τζόρτζεβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι " ποτέ στην ζωή μου δεν είχα εκπρόσωπο τύπου, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής, ούτε τώρα ως προπονητής της Εθνικής ομάδας. Πάντα μιλούσα ανοιχτά όταν είχα κάτι να πω. Ποτέ δεν έκρυψα κάτι, ενώ δεν αποτελεί μυστικό ούτε η διάρκεια του συμβολαίου μου με την Εθνική ομάδα".

Για την ιστορία, ο Τζόρτζεβιτς έχει κανονικά συμβόλαιο έως το 2019 με την Εθνική Σερβίας.

AP Photo/Matt York

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ