EUROBASKET

Ανακοίνωσε... 11άδα η Εθνική Ισπανίας

Ανακοίνωσε... 11άδα η Εθνική Ισπανίας
INTIMESPORTS

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο γνωστοποίησε τους 11 "σίγουρους" που θα συνθέσουν την Εθνική Ισπανίας στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Διαβάστε ποιοι είναι αυτοί.

Εντεκάδα ανακοίνωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει της προετοιμασίας της Ισπανίας για το φετινό Ευρωμπάσκετ! Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής γνωστοποίησε σήμερα τα ονόματα των 11 "σίγουρων" παικτών που θα αποτελούν τη "φούρια ρόχα" στο φετινό τουρνουά, στα οποία βρίσκονται όλοι οι σταρ του ισπανικού μπάσκετ, πλην φυσικά του Φελίπε Ρέγιες και του Ρούντι Φερνάντεθ.

Στην 11άδα συμπεριλήφθηκαν μάλιστα ο Νίκολα Μίροτιτς (μετά την άρνηση του Σερτζ Ιμπάκα) και ο 37χρονος Χουάν Κάρλος Ναβάρο, παρότι προέρχεται από τη χειρότερη χρονιά της καριέρας του. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι εννέα; Τα αδέρφια Γκασόλ (Πάου και Μαρκ), ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Ρίκι Ρούμπιο, ο Σέρχιο Γιουλ, ο Αλεξ Αμπρίνες, ο Χουάν και ο Γκιγιέρμο Ερνανγκόμεθ, καθώς και ο ηγέτης της πρωταθλήτριας Βαλένθια, ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο.

Όσον αφορά τη 12η θέση στο ρόστερ, αυτή θα τη διεκδικήσουν οι παίκτες που θα κληθούν από τον Σκαριόλο να δώσουν το "παρών" στη Μάλαγα από τις 16 έως τις 23 Ιουλίου σε ένα μίνι-καμπ. Σε αυτό το γκρουπ παικτών αναμένεται να βρεθούν σύμφωνα με την "As" οι Αλμπέρτο Ντίαθ, Χοάν Σάστρε, Ιλιμάνε Ντιοπ, Ντάνιελ Ντίεθ, Αλμπέρτο Αμπάλντε, Τσάβι Ραμπασέδα, Πάμπλο Αγκιλάρ, Χάιμε Φερνάντεθ, Μαρκ Γκαρθία και Πιέρ Οριόλα, μαζί με τους (υπό ανάρρωση) Πάου Ρίμπας και Χαβιέρ Μπεϊράν, ενδεχομένως και τον Κουίνο Κολόμ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ