ΜΠΑΣΚΕΤ

Χολίδης, η επιστροφή!

Χολίδης, η επιστροφή!

Ο Χρήστος Χολίδης αποφάσισε έπειτα από έξι χρόνια να παίξει ξανά μπάσκετ! Ο διάσημος τραγουδιστής υπέγραψε στον Πόλις Καλλιθέας, ομάδα της Β' ΕΣΚΑΝΑ.

Το τραγούδι τον έκλεψε από το μπάσκετ, όχι όμως για πάντα. Στα 39 του χρόνια ο Χρήστος Χολίδης αποφάσισε να επιστρέψει στα γήπεδα και υπέγραψε συμβόλαιο στον Πόλις Καλλιθέας, ο οποίος υποβιβάστηκε την προηγούμενη χρονιά από την Α' στην Β' ΕΣΚΑΝΑ.

Ο διάσημος τραγουδιστής ξεκίνησε την καριέρα του στο μπάσκετ πριν από πολλά χρόνια στο Αιγάλεω, με το οποίο έπαιξε μάλιστα μέχρι και στην Β' Εθνική τις σεζόν 1999-2000 και 2001-02, έχοντας απολογισμό 243 πόντους σε 35 αγώνες στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Αυτή δεν είναι δε η πρώτη επιστροφή του στο μπάσκετ. Πριν από έξι χρόνια είχε φορέσει πάλι τα αθλητικά του για να παίξει στην Ευρυάλη, ομάδα της Α' ΕΣΚΑΝΑ τότε. Το προηγούμενο καλοκαίρι, δε, ο Χολίδης είχε ξεκινήσει μάλιστα και ένα "long shot challenge" , προκαλώντας τους Γιάννη Μπουρούση, Πέρο Αντιτς, Μιχάλη Πολυτάρχου και Βαγγέλη Καράμπουλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ καλώσορίζει τον Χρήστο Χολίδη στην ομάδα. Τιμή μας η συνεργασία του με τον σύλλογο . Υγεία ,δυνατα πόδια και μαζί να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ