ΜΠΑΣΚΕΤ

Βραβείο fair play για τον Άρη Αμφίκλειας

Βραβείο fair play για τον Άρη Αμφίκλειας
STEREABASKET.GR

Ο Άρης Αμφίκλειας στην αναμέτρηση της σεζόν 2017-18 με τον ΓΣ Αυλίδας προχώρησε σε μία όμορφη κίνηση και πήρε το βραβείο fair play στα stereabasket awards.

Ο Άρης Αμφίκλειας πήρε το βραβείο fair play στα ετήσια stereabasket awards, καθώς στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Α' ΕΣΚΑΣΕ της σεζόν 2017-18 φρόντισε να μην μηδενιστούν οι αντίπαλοί του. Ο Άρης Αμφίκλειας υποδέχθηκε τον ΓΣ Αυλίδας και η φιλοξενούμενη ομάδα είχε ξεχάσει τις εμφανίσεις των παικτών της. Οι γηπεδούχοι παρά την σημασία της αναμέτρησης, παραχώρησαν τις δεύτερες εμφανίσεις τους στους αντιπάλους τους φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο να μην μηδενιστούν. Ο ΓΣ Αυλίδας μάλιστα πήρε τη νίκη, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του Άρη Αμφίκλειας.

Ο Άρης Αμφίκλειας τιμήθηκε για την κίνησή του, ενώ στην εκδήλωση των βραβείων της ιστοσελίδας stereabasket.gr το "παρών" μεταξύ άλλων έδωσαν ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Το δελτίο Τύπου του Άρη Αμφίκλειας αναφέρει:

"Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας η βράβευση της ομάδας μας με το βραβείο fair play για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 στα stereabasket awards, παρουσία δύο μεγάλων προσωπικοτήτων του Ελληνικού μπάσκετ του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Γιάννη Ιωαννίδη!

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από τους πρωταγωνιστές του μπάσκετ της περιφέρειας μας, με την παρουσία του αγαπημένου δημοσιογράφου και λάτρη του αθλήματος Βασίλη Σκουντή , του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ Μπακογιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη και τομεάρχη αθλητισμού κ Μπουρμά , του δημάρχου Χαλκιδέων κ Παγώνη, καθώς και του προέδρου της ΕΣΚΑΣΕ κ Μελετίου.

Βραβείο fair play για τον Άρη Αμφίκλειας
STEREABASKET.GR

Ο σύλλογος μας την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών της Ά ΕΣΚΑΣΕ σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα για την παραμονή του (όπου και ηττηθήκαμε 58-73) υποδεχόταν τον ΓΣ Αυλίδας και ερχόμενη η ομάδα της Αυλίδας στο γήπεδο συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει τις εμφανίσεις τις!

Η ομάδα μας χωρίς δεύτερη σκέψη παραχώρησε την 2η εμφάνιση της για ένα ημίχρονο ώστε να μην μηδενιστεί η ομάδα της Αυλίδας και κερδίσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά!

Βραβείο fair play για τον Άρη Αμφίκλειας
STEREABASKET.GR

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκανε τον Παναγιώτη Νικολάου ιδιοκτήτη του stereabasket.gr και εμπνευστή αυτής της μεγάλης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς και όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιφέρειας μας για το ζεστό του χειροκρότημα κατά την απονομή του επάθλου!".

Photo credits: stereabasket.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ