ΜΠΑΣΚΕΤ

Βολές Πετρόπουλου κατά ΕΟΚ

Βολές Πετρόπουλου κατά ΕΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μιλώντας στον Sport24Radio Πάτρας, ο Θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ και άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Κώστας Πετρόπουλος, εξέφρασε την πικρία του για την απόφαση της ΕΟΚ να αλλάξει έδρα στο Πανελλήνιο Εφηβικό Πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μην τον βραβεύσει όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ο Κώστας Πετρόπουλος πάντα έλεγε αυτό που πίστευε. Και αυτό έκανε και τώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport24Radio 104.1 Πάτρας.

Ο "Νουρέγιεφ" του Ελληνικού μπάσκετ, κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της ΕΟΚ να αλλάξει την έδρα του Πανελληνίου Εφηβικού Πρωταθλήματος και να τη μεταφέρει από τον Δήμο Ευρώτα στην Κατερίνη. Μία κίνηση που σύμφωνα με τον Δήμο Ευρώτα έγινε επειδή είχε αποφασιστεί να βραβευτούν κατά την διάρκεια του τουρνουά ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Κώστας Πετρόπουλος, κάτι που διαψεύστηκε από την ΕΟΚ, που υποστήριξε ότι υπήρχαν τεχνικά προβλήματα .

"Ενοχλήθηκα από την στάση της Ομοσπονδίας, γιατί μία εβδομάδα πριν είχαμε βρεθεί στο Συνέδριο του ΚΚΕ με τον κύριο Βασιλακόπουλο και ήμασταν μπροστά-μπροστά και δε μου είχε αναφέρει κάτι" δήλωσε αρχικά ο Κώστας Πετρόπουλος, συμπληρώνοντας στην συνέχεια: " Το θέμα ήταν με τον Παναγιώτη Γιαννάκη περισσότερο. Δεν πειράζει. Ήταν απρέπεια, αλλά δεν πειράζει. Δε μας πήρε κανένας τηλέφωνο από την Ομοσπονδία για να μας ενημερώσει. Θα έπρεπε να μας ενημερώσει ο κ. Τσαγκρώνης σαν Πρόεδρος της ΕΟΚ Μου αφήνει μία πίκρα όλο αυτό. Άνθρωπος είμαι με ευαισθησίες και αισθήματα".

Ο Κώστας Πετρόπουλος κλήθηκε να απαντήσει και στο δίλημμα "Σπανούλης ή Διαμαντίδης", αρνούμενος να πάρει θέση. Και είχε τους λόγους του: " Είναι και οι δύο τεράστιοι παίκτες. Οι διαφορές τους απειροελάχιστες. Άλλα πράγματα μπορεί να κάνει καλά ο Σπανούλης, άλλα πράγματα έκανε ο Διαμαντίδης, αλλά εγώ θα τους βάλω στο ίδιο επίπεδο. Αν ήμουν προπονητής και μου έλεγες ποιον να διαλέξεις, θα ... έστριβα νόμισμα. Ο Σπανούλης είναι ηγετική μορφή στην επίθεση, μπορεί και στην κακή του μέρα να κάνει την διαφορά. Ο Διαμαντίδης είναι οργανωτικός, εκμεταλλεύεται πάρα πολύ καλά τους συμπαίκτες του".

Τέλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το επερχόμενο Final Four της EuroLeague, έχρισε φαβορί την ΤΣΣΚΑ, ενώ στάθηκε και στην πιθανή απουσία του Λοτζέσκι για τον Ολυμπιακό: " Η ΤΣΣΚΑ έχει το προβάδισμα για το τρόπαιο. Τεόντοσιτς και Ντε Κολό μεγάλοι παίκτες, έχει βάλει πολλά χρήματα η ομάδα και ίσως το μπάσκετ να την ανταμείψει για αυτές τις επενδύσεις που έχει κάνει. Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Λοτζέσκι θα έχει πρόβλημα, επειδή δίνει το κάτι διαφορετικό. Στο σύγχρονο μπάσκετ ακόμα και ένας παίκτης που παίζει 2 1/2 λεπτά να λείψει είναι πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ