Βασιλειάδης προς ΕΟΚ: "Να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα"

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε στην ΕΟΚ την επιστολή Ολυμπιακού στον Αλέξη Τσίπρα και ζήτησε από την Ομοσπονδία μπάσκετ να πάρει θέση και να διασφαλίσει την ηρεμία στο μπάσκετ

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε στην ΕΟΚ την επιστολή του Ολυμπιακού στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ζήτησε από την Ομοσπονδία να πάρει θέση, ώστε να διασφαλιστεί η ηρεμία στους τελικούς και στο άθλημα.

Η ΓΓΑ κοινοποίησε στην ΕΟΚ όσα ανέφεραν οι ερυθρόλευκοι για τον "παράνομο" αποκλεισμό των διαιτητών της EuroLeague και πλέον απομένει να πάρει θέση η Ομοσπονδία.

Η επιιστολή:

"Αξιότιμοι κύριοι,

Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. και παρακαλώ όπως υποβάλλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή. Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

9+1 βιβλία για την Ημέρα του Πατέρα

Η σχέση πατέρα-παιδιών και οι μπαμπάδες ως κινητήρια δύναμη σε μια εορταστική αναγνωστική λίστα.

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.