ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης: "Παρακαταθήκη για τον χειμώνα"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υποστήριξε στον Sport24 Radio 103,3 ότι το LG AegeanBall Festival έχει γίνει θεσμός.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το LG AegeanBall Festival και την ατμόσφαιρα που πρέπει ν” αποτελέσει παράδειγμα για τα γήπεδα.

"Είναι σημαντικό γιατί εδώ είναι οι κορυφαίοι παίκτες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Όλοι μας, είμαστε δίπλα σε αυτές της διοργανώσεις. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι μια παρακαταθήκη για τον χειμώνα", τόνισε αρχικά.

"Το μπάσκετ και ο αθλητισμός είναι γιορτή. Το LG AegeanBall Festival είναι θεσμός και πλέον είμαστε δίπλα του, ώστε να στηρίξουμε την προσπάθεια. Έχουμε αγκαλιάσει όλες αυτές τις προσπάθειες του καλοκαιριού και είναι απόφαση του Υπουργείου και της Γενικής Γραμματείας. Οι αντιπαραθέσεις είναι για τους ανεγκέφαλους. Ο αθλητισμός είναι γιορτή και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ