ΜΠΑΣΚΕΤ

Το... τρελό αυτοκαλάθι στον Πύργο

Το... τρελό αυτοκαλάθι στον Πύργο

Αλήθεια πόσο πιθανό είναι ένας παίκτης να μπερδέψει το καλάθι του και να σκοράρει κατά της ομάδας του; Στο τοπικό ντέρμπι της Α1 ΕΣΚΑΗ έγινε και ο Δανίκας έστειλε το ματς στην παράταση, υπέρ των αντιπάλων! Δείτε το ντοκουμέντο!

Ο... φόβος των καλαθοσφαιριστών είναι να μην πετύχουν ποτέ καλάθι για την ομάδα τους στη διεκδίκηση του ριμπάουντ και μάλιστα σε ντέρμπι ή ακόμα χειρότερα σε κρίσιμο χρονικό σημείο του αγώνα.

Αυτό που έκανε πάντως ο μπασκετμπολίστας Δανίκας του Πανηλειακού ξεπέρασε κάθε φαντασία. Απλά δεν υπάρχει! Στο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΕ Πύργου μπερδεύτηκε και αντί να φύγει προς το αντίπαλο καλάθι, έφυγε από την άλλη πλευρά και σκόραρε κατά της ίδιας του της ομάδας.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι μέχρι εκείνη την ώρα η ομάδα του είχε το προβάδισμα και τελικά ήταν αυτός που έστειλε το ματς στην παράσταση, καθώς η φάση εξελίχθηκε στα 7'' πριν το τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 63-65.

Δείτε στο τηλεοπτικό ντοκουμέντο, πως οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας δεν πιστεύουν στα μάτια τους, καθώς ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο πάει στην παράταση. Παρατηρούν αποσβολωμένοι τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας να σκοράρει στο καλάθι τους και στη συνέχεια αφού το λέι απ είναι εύστοχο ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Είναι χαρακτηριστική η αντίδραση του εκφωνητή καθώς πάνω στη μετάδοση του ξεφεύγει και αναρωτιέται δυνατά: "τι έκανε ρε;". Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς βέβαια... Ήταν κάτι το εξωπραγματικό.

Πάντως, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκε ο Πανηλειακός νίκησε στην παράταση με σκορ 70-78 και έτσι ο παίκτης γλίτωσε πιθανότατα επισκέψεις σε ψυχολόγο για να ξεπεράσει το τι έκανε! Ούτως ή άλλως πάντως η φάση αυτή είναι συλλεκτική καθώς δεν συμβαίνει και κάθε μέρα για να μην πούμε ότι δεν γίνει ποτέ και φανούμε υπερβολικοί!

Να και η απόδειξη από το "ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ" ( www.ilia-sport.gr):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ