ΜΠΑΣΚΕΤ

Το 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" πάει Χαϊδάρι

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Θανάση Σκουρτόπουλου, θα διεξαχθεί το επόμενο 3ON3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" στο Χαϊδάρι το προσεχές Σαββατοκύριακο (16 και 17 Ιουνίου).

Το 3ON3 "Τάπα στη Βία και στον ρατσισμό" διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία. Επόμενος σταθμός του για φέτος είναι το Χαϊδάρι (16 & 17 Ιουνίου), με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο, να αναμένεται να δώσει το παρών, όπως και τον Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος θα τιμηθεί για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στο τουρνουά του Χαϊδαρίου στρέφουν το ενδιαφέρον τους τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16 & 17 Ιουνίου), θα διεξαχθεί το τρίτο κατά σειρά εφετινό 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

Στο Χαϊδαρι, θα δώσει το παρών ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενώ θα τιμηθεί ο Δημήτρης Τσαλδάρης για την προσφορά του στο ελληνικό μπασκετ.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμη τέσσερις πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά και είναι οι εξής:

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ