ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεργασία του Γιαννάκη με τον ΟΦΗ για συνδιοργάνωση camp

Συνεργασία του Γιαννάκη με τον ΟΦΗ για συνδιοργάνωση camp

Σε μία πολύ σημαντική συνεργασία προέβη ο ΟΦΗ, καθώς το τμήμα μπάσκετ του συμφώνησε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την συνδιοργάνωση camp στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ και η ακαδημία του Παναγιώτη Γιαννάκη θα βαδίζουν σε κοινούς δρόμους για την επόμενη τριετία, καθώς , όπως ανακοινώθηκε, θα συνδιοργανώνουν camp στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Συμεών Καμπάκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας με τον "Δράκο", ενώ κάλεσε τους μικρούς αθλητές της Κρήτης να συμμετάσχουν στο πρώτο camp, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 ως τις 7 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, στα ανοιχτά γήπεδα της Εφόδου και στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Κρήτης.

Το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ αναφέρει:

Μια σπουδαία συνεργασία, για τον ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου!

Ο ΟΦΗ υπέγραψε μια τριετή συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον «δράκο» του Ελληνικού μπάσκετ, για την συνδιοργάνωση μπασκετικού κάμπ αθλητών στο Ηράκλειο!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η ακαδημία του, διοργανώνουν κάθε χρόνο αντίστοιχα κάμπ σε Αθήνα και Χαλκιδική και πλέον αυτό θα γίνεται και στο Ηράκλειο, στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 7-17 ετών, από όλη την Κρήτη.

Το καμπ θα διεξαχθεί από τις 2-7 Ιουλίου στο Ηράκλειο και θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, στα ανοιχτά γήπεδα της Εφόδου και στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Κρήτης.

Η συμφωνία του προέδρου της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Συμμεών Καμπάκα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη έχει ήδη πάρει και επίσημη μορφή και αναμένεται να ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου, που θα δοθεί την προσεχή Τρίτη (22/5, 6μμ) στο ξενοδοχείο IBIS στο κέντρο του Ηρακλείου.

"Είναι μια ιστορική συνεργασία για το σύλλογο μας, με ένα μύθο του Ελληνικού μπάσκετ. Καλούμε όλα τα παιδιά της Κρήτης και όχι μόνο τα παιδιά του ΟΦΗ, να συμμετάσχουν σε αυτό το κάμπ" τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Συμμεών Καμπάκας.

Στην συνέντευξη Τύπου έχουν προσκληθεί όλα τα σωματεία της Κρήτης, η ΕΚΑΣΚ, οι διαιτητές του μπάσκετ, αλλά και η Περιφέρεια με τον Δήμο Ηρακλείου και θα γίνει αναλυτική αναφορά σε αυτήν την σπουδαία συνεργασία, που θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά από την Κρήτη, να διδαχθούν απ τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συνεργάτες του, τα μυστικά του αθλήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ), και στο 2810-256600 (ακαδημία μπάσκετ ΟΦΗ).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ