Συμβολική παρουσία Βασιλειάδη στην κλήρωση πρωταθλημάτων

Συμβολική παρουσία Βασιλειάδη στην κλήρωση πρωταθλημάτων

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε το "παρών" στην κλήρωση πρωταθλημάτων που έγινε τη Δευτέρα (21/8) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να κάνει λόγο για συμβολική κίνηση.

Η παρουσία του Γιώργου Βασιλειάδη στην κλήρωση πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου ήταν αυτή που ξεχώρισε τη Δευτέρα (21/8), με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να κάνει λόγο για κίνηση συμβολικού χαρακτήρα, ως ένδειξη αναγνώρισης προς την ΕΟΚ.

"Η σημερινή μου παρουσία εδώ έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, ως μια ένδειξη αναγνώρισης προς την ομοσπονδία, που διαχρονικά δίνει τις μεγαλύτερες χαρές στον ελληνικό λαό και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό. Το ξαναζήσαμε και φέτος το καλοκαίρι με την Εθνική Γυναικών και την Εθνική Νέων Ανδρών και ελπίζω να χαρούμε περισσότερο με την Εθνική Ανδρών το Σεπτέμβριο. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν, να έχουμε υγεία, να έχουν οι παίκτες μας υγεία και να συνεχίζετε τους αγώνες σε αυτό το δύσκολο καιρό. Κι εμείς θα είμαστε εδώ για να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις. Έχουμε διαύλους επικοινωνίας και βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να προχωράμε μπροστά. Και πιστεύω πως έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης που μπορεί να μας κάνει αισιόδοξους. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα όποια θεσμικά προβλήματα για να έχουμε καλύτερες μέρες στο αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων που μας χαρίζει μεγάλες στιγμές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βασιλειάδης πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης: "Εύχομαι μια χρονιά με υγεία πρώτα όλα. Καλούς αγώνα, διάθεση για αγώνα, γιατί και αυτή τη χρονιά θα είναι δύσκολη. Εύχομαι ένα καλό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες και λιγότερη γκρίνια αν μπορούμε. Και εύχομαι να κερδίζουν πάντα οι καλύτεροι και μόνο. Καλή χρονιά, υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες", ενώ ο Τάκης Τσαγκρώνης υποστήριξε:

"Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Να είναι γεροί οι αθλητές μας να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα στο πλαίσιο των κανονισμών και οι νικητές να αναδεικνύονται στο παρκέ. Να προχωρήσουμε και να ευχηθούμε καλή πορεία στις ομάδες μας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24