ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμεωνίδης: "Στρέφονται εναντίον μου χωρίς να έχουν το δικαίωμα"

Συμεωνίδης: "Στρέφονται εναντίον μου χωρίς να έχουν το δικαίωμα"
EUROKINISSI

Ο Στέλιος Συμεωνίδης με αφορμή όσα έγιναν στην συνεδρίαση της ΚΕΔ την Τετάρτη (30/5) τόνισε πως θα τοποθετηθεί επίσημα μετά την ολοκλήρωση της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Η κλήρωση των διαιτητών για τα δύο πρώτα παιχνίδια των σειρών των τελικών της Stoiximan.gr Basket League ήταν... επεισοδιακή και ο Στέλιος Συμεωνίδης ανέφερε πως μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων θα τοποθετηθεί επίσημα για τα ζητήματα που έχουν προκύψει, ενώ τόνισε πως επιφυλάσσεται για να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

"Λόγω ευσυνειδησίας ως προς το ρόλο μου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, σεβόμενος την ιστορική μου διαδρομή και σε καμία περίπτωση λόγω αδυναμίας, επιλέγω να μην απαντήσω στα πρόσφατα κακόβουλα δημοσιεύματα και γεγονότα. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και τη λήξη των τελικών που είναι η κορωνίδα του πρωταθλήματος και για εμένα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, θα τοποθετηθώ δημόσια προς όλους αυτούς, που θέλοντας κάτι να κερδίσουν ή θέλοντας να κάνουν μια ηρωική έξοδο ή θέλοντας κάποιον άλλον να πλήξουν, αποβλέποντας σε κάποιο κρυμμένο στόχο χρησιμοποιώντας τις διαδικασίες του νόμου, ενώ γνωρίζουν ότι δεν έχουν κανένα ουσιαστικό δικαίωμα, στρέφονται εναντίον εμού και της οικογένειάς μου. Επιφυλάσσομαι για όλες αυτές τις ενέργειές τους να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου", αναφέρει η δήλωση του επικεφαλής της ΚΕΔ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ