ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Κρόνο Γέρακα η Καπογιάννη

Στον Κρόνο Γέρακα η Καπογιάννη
EUROKINISSI

Ο Κρόνος Γέρακα τάραξε τα νερά, καθώς απέσπασε την υπογραφή της Ελένης Καπογιάννη, η οποία ανέλαβε την τεχνική διεύθυνση των γυναικείων τμημάτων του.

Η Ελένη Καπογιάννη θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της στον Κρόνο Γέρακα, καθώς πλέον είναι η επικεφαλής της τεχνικής διεύθυνσης της ομάδας της βορειοανατολικής Αττικής. Η ομάδα από τον Γέρακα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την πρώην προπονήτρια του Ολυμπιακού,η οποία πλέον είναι μέλος της... οικογένειάς της.

Ο Κρόνος Γέρακα, όμως, δεν αρκέστηκε στην υπογραφή της Ελένης Καπογιάννη, καθώς ανέθεσε το "τιμόνι" της γυναικείας ομάδας του στον Γιάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος θα την καθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

"Η Διοίκηση του Α.Ο. Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την καταξιωμένη στο χώρο του μπάσκετ διεθνή παίκτρια και προπονήτρια κα. Ελένη Καπογιάννη. Η κα Καπογιάννη αναλαμβάνει την τεχνική διεύθυνση των Γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της. Η κα Ελένη Καπογιάννη υπήρξε διεθνής παίκτρια με πολύ πλούσιες διακρίσεις και είναι από τις πλέον έμπειρες και σημαντικές Ελληνίδες προπονήτριες με μακρά και επιτυχημένη καριέρα στην Α1 γυναικών όπου κατέκτησε πολλούς τίτλους με την ομάδα του Ελληνικού και του Ολυμπιακού", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ