ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Αλεξάνδρειο ο Παναθηναϊκός, στη Βέροια ο Ολυμπιακός Β'

Στο Αλεξάνδρειο ο Παναθηναϊκός, στη Βέροια ο Ολυμπιακός Β'

Σε Θεσσαλονίκη και Βέροια στρέφουν οι φίλοι της Α1 και της Α2 αντίστοιχα το ενδιαφέρον τους, καθώς το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει μόλις τρεις αγώνες.

Με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (16/2 στις 17:00) να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, μόλις τρεις αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα. Μία για την Α1 ανδρών, μία για την Α2 ανδρών και μία για την Α1 γυναικών.

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο (17:00) για τη 18η αγωνιστική της EKO Basket League, με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται στην τελευταία θέση με ρεκόρ 5-12 και να έχουν τεράστια ανάγκη από νίκες, αλλά το σημερινό παιχνίδι να μην προσφέρεται για ιδιαίτερη αισιοδοξία.

Την ίδια ώρα, στις 17:00 δηλαδή, ο Ολυμπιακός Β' θα παίξει με τον Φίλιππο στη Βέροια για τη 18η αγωνιστική της Α2 και με ενδεχόμενη νίκη θα ανέβει στους 26 βαθμούς, δύο πίσω από την πέμπτη Ελευθερούπολη. Οι Πειραιώτες έχουν στόχο την πεντάδα και τα playoffs ανόδου, ενώ ο Φίλιππος έχει ρεκόρ 6-11.

Στην Α1 γυναικών, τέλος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Σπόρτιγκ στις 15:00 στο βοηθητικό του ΣΕΦ, με στόχο το 17/17 στο φετινό πρωτάθλημα την ώρα που η ιστορική ομάδα των Πατησίων έχει ρεκόρ 9-7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ