ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Νικόπολη και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Στη Νικόπολη και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Στο τουρνουά 3on3 της Νικόπολης Πρέβεζας θα βρεθεί για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα διδάξει τα μυστικά του μπάσκετ στο τουρνουά 3on3 που θα φιλοξενήσει η Νικόπολη Πρέβεζας από τις 10 έως τις 16 Ιουλίου. Ο "τίγρης" του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Ηρακλή θα δηλώσει πάλι "παρών", όπως και το 2016, για να βρεθεί κοντά στα παιδιά και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο προπονητήςτου Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής, θα δώσει το "παρών" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργανώνεται στην Πρέβεζα το διάστημα 10-16 Ιουλίου.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες προπονητές και ο μοναδικός που έχει κατακτήσει 2 Ευρωπαϊκά τρόπαια.Ο πρώτος Ευρωπαϊκός του τίτλος ήρθε το 2001 όταν ήταν προπονητής του Αμαρουσίου και κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα.Το 2003 στέφτηκε Κυπελλούχος Ευρώπης καθοδηγώντας τηνομάδα του Άρη.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι προετοιμασίες για ένα 7ημερο γεμάτο μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες .Μην χάνετε χρόνο! Οργανωθείτε και ετοιμάστε τις ομάδες σας!
Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1NRv1GsygASKI37BEzRu1p0pJHPeD67I06QpStPBLurY/edit
Πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του τουρνουά στο facebook : Preveza 3x3 basketball tournament
".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ