ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπυριδοπούλου: "Είμαστε έτοιμες"

Σπυριδοπούλου: "Είμαστε έτοιμες"
Σπυριδοπούλου INTIME SPORTS

Η Άννα Σπυριδοπούλου μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών με την Ελβετία στην Χαλκίδα (17:00, Κλειστό Κανήθου «Τάσος Καμπούρης») τονίζοντας ότι η ομάδα είναι έτοιμη και, αν όλα πάνε καλά στην άμυνα, θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αντίστροφα για το αυριανό παιχνίδι με την Ελβετία στην Χαλκίδα (17:00, Κλειστό Κανήθου «Τάσος Καμπούρης») μετρούν στην Εθνική Γυναικών, η οποία μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017 με την Άννα Σπυριδοπούλου να υποστηρίζει πως το σύνολο του Κώστα Κεραμιδά θα είναι έτοιμο.

Η διεθνής φόργουορντ θεωρεί ότι το γεγονός ότι η Εθνική Ομάδα έχει στις τάξεις καλές και έμπειρες αθλήτριες θα τη βοηθήσει να φτάσει στο βαθμό ετοιμότητας που πρέπει. «Εννοείται ότι είμαστε έτοιμες. Ήταν λίγες βέβαια οι μέρες που είχαμε στη διάθεσή μας για προετοιμασία. Αλλά όλοι, όμως, γνωρίζουμε ότι το ρόστερ αποτελείται από καλές και έμπειρες παίκτριες και παρόλο που είχαμε λίγο χρόνο, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι με την Ελβετία».

Στη συνέχεια η Αννα Σπυριδοπούλου αναφέρθηκε στα «όπλα» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. «Θεωρώ ότι αυτή η Εθνική έχει πάθος και ενέργεια. Πιστεύω ότι με πολλή καλή άμυνα θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε νίκη το Σάββατο και να συνεχίσουμε την Τετάρτη για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βουλγαρία. Ελπίζουμε οι φίλαθλοι να γεμίσουν τις εξέδρες του γηπέδου στη Χαλκίδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ