ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ στο Ελασσόνα - ΑΕΛ: Πέθανε πατέρας αθλητή στο γήπεδο

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Τραγωδία στο Ελασσόνα - ΑΕΛ, καθώς ο Γιώργος Πισπιρίκος, ο οποίος ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον γιο του, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Ελασσόνας με την ΑΕΛ (24/11) για την Α1 ΕΣΚΑΘ, καθώς ο Γιώργος Πισπιρίκος υπέστη καρδιακή προσβολή και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον γιο του, Μιχάλη Πισπιρίκο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελασσόνα. Ο Γιώργος Πισπιρίκος, όμως, υπέστη καρδιακή προσβολή και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες πριν διακομισθεί στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Δυστυχώς, όμως, ο Γιώργος Πισπιρίκος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Η ΑΕΛ μεταξύ άλλων εξέφρασε την θλίψη της για τον χαμό του Γιώργου Πισπιρίκου: "Το Δ.Σ. της Α.Ε.Λ., προπονητές και αθλητές εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του φιλάθλου της Ελασσόνας, πατέρα του αθλητή Μιχάλη Πισπιρίκου, από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας - Α.Ε.Λ. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ