ΜΠΑΣΚΕΤ

Σλούκας: "Προτιμώ τον καύσωνα από τις φωνές του Ομπράντοβιτς"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας προσέφερε την ατάκα της ημέρας στο LG AegeanBall Festival της Σύρου, εξηγώντας γιατί ο καύσωνας είναι προτιμότερος από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μεταξύ των πολλών εκλεκτών καλεσμένων στο LG AegeanBall Festival είναι κι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δοκίμασε τις δυνάμεις του στο 3on3 της Σύρου. Ο πλεϊμέικερ της Φενέρμπαχτσε μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την απόφασή του να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για τρία ακόμη χρόνια, πριν κληθεί να απαντήσει σε ένα πολύ ιδιαίτερο δίλημμα.

"Τι είναι χειρότερο; Ο καύσωνας στη Σύρο ή οι φωνές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Κωνσταντινούπολη;" ρωτήθηκε ο διεθνής γκαρντ, για να απαντήσει πως " προτιμώ καύσωνα στη Σύρο. Μακράν! Κοκκινίζω και μόνος μου", ενώ πρόσθεσε πως " οι οδηγίες του Ζέλικο δεν ξεχνιούνται ποτέ, ειδικά τα βίντεο μετά από ήττες".

Τέλος, αναφορικά με την παρουσία του στη Σύρο, επεσήμανε πως " ήρθαμε για την προσπάθεια του Γιώργου, είναι κάτι πολύ όμορφο. Βοηθάμε τον Γιώργο, που είναι και φίλος μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ