Παρουσιάζονται οι νέες φανέλες της Εθνικής

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι την προσεχή Δευτέρα (19/6) θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις των Εθνικών ομάδων.

Μία νέα συνεργασία ξεκινάει ανάμεσα στην ΕΟΚ την εταιρία GEPAWORLD και τον όμιλο FF Group. Μία συνεργασία που θα αποφέρει τις νέες εμφανίσεις των Εθνικών ομάδων.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι την προσεχή Δευτέρα (19/6) θα γίνει η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των Εθνικών ομάδων, προκειμένου να επισημοποιηθεί και αυτή η νέα συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την Δευτέρα 19/6 και ώρα 13.00, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η εταιρία GEPAWORLD και ο όμιλος FF Group, διοργανώνουν την εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της συνεργασίας τους, με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων όλων των Εθνικών ομάδων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου FF Group, στο 23ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στην περιοχή Αγίου Στεφάνου, με την πρόσβαση να γίνεται από την έξοδο προς Αγ. Στέφανο/ Κρυονέρι και αναστροφή στην Λεωφ. Κρυονερίου.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του Τύπου που επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση, να τηρήσουν αυστηρά την ώρα προσέλευσης 12.30μ.μ".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρεμούτσικο, η αυλή με τα πιο λαχταριστά παϊδάκια στα νότια

Μια ταβέρνα διαμάντι, δυο αδέλφια-ιδιοκτητές μάλαμα και κρεατικά βγαλμένα από τη χρυσή βίβλο του ψησίματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.