Ολοκληρώνεται το παλατάκι της Μυκόνου

Η Μύκονος ετοιμάζεται να εγκαινιάσει σύντομα το νέο κόσμημά της στο χώρο του αθλητισμού αποκτώντας επιτέλους το δικό της πρώτο Κλειστό Γυμναστήριο.

Το ανεκπλήρωτο όνειρο δεκαετιών της Μυκονιάτικης κοινωνίας να αποκτήσει επιτέλους το δικό της πρώτο Κλειστό Γυμναστήριο γίνεται πραγματικότητα.

Το μεγάλο αυτό έργο, το οποίο έμενε "παγωμένο" τις προηγούμενες δεκαετίες, με τα θεμέλια και το σκελετό του, ξεκίνησε να ολοκληρώνεται από τον νυν Δήμαρχο, κ. Κωνσταντίνο Κουκά, ο οποίος έθεσε ως στόχο μέσα σε μια τετραετία, από το 2014 που ανέλαβε τα ηνία του νησιού, να το κάνει πραγματικότητα.

Διαθέτοντας όραμα, μεράκι και προσπερνώντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία, κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και τεχνικές μελέτες προκειμένου μετά από διεθνή διαγωνισμό να ξεκινήσει η αποπεράτωση του σημαντικού αυτού έργου σε εντατικούς ρυθμούς.

Με την ολοκλήρωσή του Κλειστού Γυμναστηρίου, σύντομα ο αθλητισμός στο νησί των ανέμων γυρίζει σελίδα περνώντας σε μια νέα εποχή. Μετά τις επιτυχίες στα αθλήματα του στίβου και του ποδοσφαίρου που έχουν σημειώσει οι αθλητές της Μυκόνου, το άθλημα του μπάσκετ είναι προ των πυλών να φέρει νέες αθλητικές επιτυχίες μελλοντικά στο νησί.

Ο Δήμαρχος  άλλωστε δίνοντας προτεραιότητα στους νέους και προάγοντας τα ιδεώδη του αθλητισμού έχει ήδη ανακοινώσει για την επόμενη τετραετία μια σειρά από έργα αθλητισμού που έχουν σαν στόχο να δώσουν διεξόδους στη νεολαία και να οδηγήσουν και στην ανάπτυξη και άλλων σημαντικών αθλημάτων και δραστηριοτήτων που έχει τόσο ανάγκη το νησί της Μυκόνου και η νέα γενιά.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS