ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Χρήστος Χριστοδούλου και Κωνσταντίνος Μητσόπουλος 3on3 της Πρέβεζας!

Οι Χρήστος Χριστοδούλου και Κωνσταντίνος Μητσόπουλος 3on3 της Πρέβεζας!
JIMMYPATSIS

Δύο επιφανείς διαιτητές, ο Χρήστος Χριστοδούλου και ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 που διοργανώνεται στην πόλη τη Πρέβεζας το διάστημα 10-16 Ιουλίου.

Όλα είναι έτοιμα στην Πρέβεζα για το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ 3on3 το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 10-16 Ιουλίου. Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε, το παρών στο τουρνουά θα δώσουν και δύο επιφανείς διαιτητές, ο Χρήστος Χριστοδούλου και ο Κωνταντίνος Μητσόπουλος, οι οποίοι είναι επίσημοι προσκεκλημένοι

Πρόκειται γιαδύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής διαιτησίας, οι οποίοιβρίσκονται στην ελιττου χώρου, έχοντας σφυρίξει κατά το παρελθόν παιχνίδια σε ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Μάλιστα, οιδύο διαιτητές θα σφυρίξουν την τελική φάση του φετινού τουρνουά. Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα που θα παρευρεθούν στο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι προετοιμασίες για ένα 7ημερο γεμάτο μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ