ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χολαργός διέλυσε τον Πανιώνιο με σούπερ Γιάνκοβιτς

ΦΙΛΙΚΟ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανώτερος, πιο γεμάτος, πιο έτοιμος, ο νεοφώτιστος στην Α1 Χολαργός υποδέχθηκε τον Πανιώνιο και τον συνέτριψε (93-56) σε φιλική αναμέτρηση.

Οι μεν γηπεδούχοι είναι πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί, πιο γεμάτοι και μοιάζουν έτοιμοι όχι απλά να σωθούν, αλλά και να κυνηγήσουν μια θέση στην πρώτη οκτάδα της Basket League. Οι δε φιλοξενούμενοι προσπαθούν να ισορροπήσουν, να επιβιώσουν, για να δημιουργήσουν ένα roster που θα σταθεί στη μεγάλη κατηγορία. Χολαργός και Πανιώνιος βρίσκονται σε πολύ διαφορετική φάση, η διαφορά επιπέδου είναι μεγάλη και το 93-56 στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση δεν αφήνει περιθώρια για αναλύσεις.

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν είχε στη διάθεσή του τους Ντάριν Ντόρσεϊ (διάστρεμμα), Τζαβόντε Χόκινς (ξεκούραση), Μιχάλη Καμπερίδη (ενοχλήσεις στο πόδι), Γρηγόρη Ραλλάτο (διάστρεμμα), όμως οι Ζερμέιν Λοβ (19π.) - Βλάντο Γιάνκοβιτς (16π.) έκαναν τρομερή δουλειά με τον Τόρλιν Φιτζπάτρικ να τους ακολουθεί, τον Θωμά Κώττα να κυριαρχεί στην καρδιά της ρακέτας και τον Διονύση Σκουλίδα να συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις. Πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου ήταν ο Ι Τζέι Σίνγκλερ με 12 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 42-29, 66-46, 93-56

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Λυκογιάννης): Αγκμπελέζε 6, Οκερεαφόρ 8, Λοβ 19 (2 τριπ.), Φιτζπάτρικ 13, Σπυριδωνίδης 2, Σκουλίδας 12 (2 τριπ.), Καλαϊτζάκης 1, Γιάνκοβιτς 16 (2τριπ.), Κώττας 14

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χουγκάζ): Δίπλαρος 1, Πριτ 6, Μπέρι 6, Σίνγκλερ 12 (1), Σκιν 9, Καμπερίδης 3 (1), Καμαριανός 6, Χάρις 9 (3), Χουγκάζ 2, Δημητρακόπουλος, Τόλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ