ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χαντίμ Σόου ανακοίνωσε πως δεν θα παίξει στον Χαρίλαο Τρικούπη

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR) EUROKINISSI SPORTS

Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε ο Χαντίμ Σόου, που ανακοίνωε στον λογαριασμό του στο Instagram ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Χαρίλαου Τρικούπη.

Η περίπτωσή του είναι πολύ ελκυστική. Σέντερ 211 εκατοστών, σε εξαιρετική ηλικία (21 ετών), έμαθε μπάσκετ στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης και ψάχνει την ευκαιρία του για να παίξει σε ένα καλό επίπεδο που θα τον βοηθήσει να αγγίξει το potential του. Ο Χαντίμ Σόου είχε συμφωνήσει να φορέσει τη σεζόν 2020/21 τη φανέλα του νεοφώτιστου στη Basket League Χαρίλαου Τρικούπη , δεν θα έρθει όμως στα μέρη μας όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7).

" Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες του Χαρίλαου Τρικούπη για το ενδιαφέρον τους, ωστόσο προσωπικά ζητήματα δεν μου επιτρέπουν να ταξιδέψω αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Σας εύχομαι καλή τύχη την ερχόμενη σεζόν" έγραψε ο νεαρός Σενεγαλέζος που αγωνίστηκε την περίοδο 2019/20 στην Εστουδιάντες χωρίς να πάρει πάντως σημαντικές ευκαιρίες και λεπτά συμμετοχής.

Ο Χαντίμ Σόου ανακοίνωσε πως δεν θα παίξει στον Χαρίλαο Τρικούπη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ