Ο Γιαννάκης γίνεται... σχολείο

Ο Γιαννάκης γίνεται... σχολείο

Η διευθύντρια του Επαγγελματικού Λυκείου Νίκαιας εισηγήθηκε την ονοματοδοσία του σχολείου σε "Παναγιώτης Γιαννάκης"!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Επίσης το όνομά του είναι συνυφασμένο και με τη Νίκαια, τη γενέτειρά του. Τι κι αν δεν έχει δώσει (ακόμα) το όνομά του σε κάποιο κλειστό γυμναστήριο ανά την Ελλάδα. Λίαν συντόμως θα το δώσει σε ένα σχολείο της Νίκαιας!

Σύμφωνα με το basketnews.gr η διευθύντρια του Επαγγελματικού Λυκείου Νίκαιας εισηγήθηκε την ονοματοδοσία του σχολείου σε "Παναγιώτης Γιαννάκης", πρόταση που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το συμβούλιο του σχολείου.

Ο "δράκος" είναι γέννημα-θρέμμα Νικαιώτης. Ξεκίνησε την καριέρα του στο μπάσκετ από τον Ιωνικό Νίκαιας σε ηλικία 13 ετών και έπαιξε εκεί μέχρι να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη στα 26 του χρόνια. Στο κλειστό του Πλάτωνα είχε πετύχει 73 πόντους σε εκείνο το ιστορικό παιχνίδι με τον Αρη τη σεζόν 1983-84.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24