Ο Α.Σ Παπάγου κλείνει μισό αιώνα ιστορίας και γιορτάζει

Ο Α.Σ Παπάγου κλείνει μισό αιώνα ιστορίας και γιορτάζει

Ο Α.Σ Παπάγου έκλεισε 50 χρόνια ιστορίας και την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 θα διοργανώσει μία μεγάλη εκδήλωση για να το γιορτάσει, τιμώντας ανθρώπους που έχουν περάσει από την ομάδα.

Ο Α.Σ Παπάγου συμπληρώνει μισό αιώνα ιστορίας και το γιορτάζει. Ο ιστορικός σύλλογος έχει ετοιμάσει εκπλήξεις στους φίλους της ομάδας, ενώ ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει ήδη μία μεγάλη γιορτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανέκαθεν έκανε βήματα μπροστά έχοντας στο μυαλό του το παρελθόν. Ο Σύλλογός μας συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και με αφορμή αυτά τα γενέθλια  θα τιμήσει  50 πρόσωπα που έχουν συνεισφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον Α.Σ. Παπάγου.

Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλοι της ομάδας στην πορεία αυτών των 50 χρόνων.

Άνθρωποι που πανηγύρισαν, έκλαψαν, μάτωσαν, ξόδεψαν (ώρες και χρήματα) για τον Παπάγο.Στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, στην αίθουσα "Μίκης Θεοδωράκης", θα πραγματοποιηθεί και μία μικρή έκθεση με φανέλες, τρόπαια και αντικείμενα από τις πιο σημαντικές στιγμές του Συλλόγου-για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι...

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ σας προσκαλεί, την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00, να παραβρεθείτε στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας.ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24