ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ναυάγησαν" στη Μήλο οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου!

"Ναυάγησαν" στη Μήλο οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου!

Το διαφημιστικό σποτ των... ναυαγών Πρίντεζη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου για το 2ο "LG AegeanBall Festival 2017" (VIDEO).

Στη Μήλο βρίσκονται αυτές τις ημέρες τρεις "ερυθρόλευκοι", ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Οι τρεις συμπαίκτες στον Ολυμπιακό κάνουν παρέα τις διακοπές τους στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον Βασίλη Καββαδά και στο περιθώριο "γύρισαν" και ένα διασκεδαστικό video (μέσα από μία σπηλιά της Μήλου) για τις ανάγκες του 2ου "LG AegeanBall Festival 2017".

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, αποτελεί έμπνευση του Πρίντεζη και το φετινό καλοκαίρι θα φιλοξενηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στη Σύρο, τη γενέτειρα του φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Το δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

"ΟΚώστας Παπανικολάου, οΙωάννης Παπαπέτρουκαι οΒασίλης Καββαδάς“ναυάγησαν” μαζί με τον οικοδεσπότη,Γιώργο Πρίντεζη. Αυτό, όμως, δεν θα τους εμποδίσει να βρεθούν στο κορυφαίο 3×3 του καλοκαιριού!

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι η Σύρος θα κατακλυστεί από τεράστια ονόματα των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών παρκέ, για χάρη τουLG AegeanBall Festival. Τη σκυτάλη παίρνουν οιΚώστας Παπανικολάου,Ιωάννης ΠαπαπέτρουκαιΒασίλης Καββαδάς!ΠαπανικολάουκαιΚαββαδάςείχαν γνωρίσει την επιβλητική πρωτεύουσα των Κυκλάδων από το 2016 και είχαν αποθεωθεί από ντόπιους και τουρίστες, όχι μόνο για το ταλέντο και τις δεκάδες διακρίσεις τους, αλλά και για το αστείρευτο χιούμορ τους και την εγκαρδιότητά τους! Η παρέα των διεθνών παικτών θα μεγαλώνει φέτος, με την προσθήκη του 23χρονου forward,Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο τρόπος με τον οποίον ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στο 2οLG AegeanBall Festivalείναι χαρακτηριστική του τι μας… περιμένει φέτος στην Ερμούπολη! Δείτε το αποκλειστικό Video και θα καταλάβετε…".

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ