ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων ο Αρσενόπουλος

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Αρσενόπουλος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε Πολυτιμότερος παίκτης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Δείτε ποιος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και ποιοι πλασίωσαν τον γκαρντ του Ολυμπιακού στην καλύτερη πεντάδα.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του άτυπου "τελικού" του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, έχοντας 30 πόντους στη νίκη επί του Προμηθέα, χάρη στην οποία ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο . Απολύτως λογικά λοιπόν, οι προπονητές των ομάδων του Final-6 της διοργάνωσης τον ανέδειξαν μέσω ψηφοφορίας MVP της διοργάνωσης.

Μαζί του στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν οι Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας Π.), Βαλάντης Κουρτίδης (Άρης), Αλεξέι Ποχουσέβσκι (Ολυμπιακός) και Μάνος Χατζηδάκης (ΑΕΚ). Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Στέλιος Απαζίδης της Ελευθερούπολης.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Μπάμπης Μαρκάκης, η πρόεδρος Κοινωφελούς Χερσονήσου, Δέσποινα Πλευράκη, ο αντιπεριφερειάρχης ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων, Γιώργος Αλεξάκης, ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου, Μανώλης Κουλούρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ