ΜΠΑΣΚΕΤ

Μήνυση Γκόντα σε Συμεωνίδη

Μήνυση Γκόντα σε Συμεωνίδη

Ο Σπύρος Γκόντας κατέθεσε μήνυση κατά του προεδρεύοντα της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη, για συκοφαντική δυσφήμιση. Διαβάστε τι υποστηρίζει και ποιους προτείνει για μάρτυρες

Η πρώτη μήνυση κατά μέλους της ΚΕΔ κατατέθηκε στον εισαγγελέα πλημμελιοδικών Αθηνών. Την έκανε ο Σπύρος Γκόντας, κατά του Στέλιου Συμεωνίδη που προήδρευε της επιτροπής διαιτησίας τα τελευταία χρόνια. Η μήνυση έγινε με αφορμή την συνέντευξη Τύπου , που έδωσε στη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής της ΚΕΔ.

Ο Σπ. Γκόντας μηνύει τον Στ. Συμεωνίδη για "συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου με κύρια χαρακτηριστικά τα ασύστολα ψεύδη καθώς και την προσβολή της επαγγελματικής μου καταξίωσης και του κύρους μου στο χώρο της διαιτησίας". Ο διεθνής διαιτητής σημειώνει ότι ο προεδρεύων της Επιτροπής Διαιτησίας, ψευδολόγησε όταν είπε ότι ο Γκόντας "χρίσθηκε διεθνής μετά από συμφωνία ULEB-FIBA, ενώ στην πραγματικότητα συμμετείχα στο 75ο ευρωπαϊκό σεμινάριο επιλογής υποψήφιων διαιτητών στις 3-7 Μαΐου 2001".

Μήνυση Γκόντα σε Συμεωνίδη

Ακόμη ο Σπ.Γκόντας τονίζει: "Προβάλλει δε (σ.σ ο Στ.,Συμεωνίδης) αδίστακτα ευθείς υπαινιγμούς προς το πρόσωπό μου, πλήττοντας έτσι την τιμνή και την υπόληψή μου και εμηδενίζοντας το επαγγελματικό μου κύρος στο χώρο της διαιτησίας. Επιπλέον παραδέχεται ευθέως και ευθαρσώς την περιθωριοποίησή μου από το διαιτητικό χώρο, για μιάμιση σεζόν, κατόπιν υποδείξεως του ιδίου του Βασιλακόππαραβιάζοντας βέβαια το καθήκον του ως μέλος της ΚΕΔ, η οποία είναι επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας, επιχορηγείται από το κράτος και ελέγχει τους ορισμούς των διαιτητών όλων των εθνικών κατηγοριών, όλων των πρωταθλημάτων της χώρας".

Ο Γκόντας προτείνει μάρτυρες τους Παναγιώτη Μπακάλη, Λάζαρο Βορεάδη και Χαρίση Τασούλα. Αργότερα μέσω twitter γνωστοποίησε και την προσφυγή του στη δικαιοσύνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έπεται συνέχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ