ΜΠΑΣΚΕΤ

Με το μήνυμα "Stop Bullying" στη φανέλα αγωνίζεται ο Φαίακας Κέρκυρας

Με το μήνυμα "Stop Bullying" στη φανέλα αγωνίζεται ο Φαίακας Κέρκυρας

Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο Φαίακας Κέρκυρας και η εταιρεία NCH Capital να αναδείξουν την συνεργασία τους, περνώντας μήνυμα κατά του εκφοβισμού, ειδικά των παιδιών.

Η εταιρεία η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς οργανισμούς διαχείρισης επενδυτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη και «τρέχει» το μεγάλο project στην περιοχή Ερημίτης στην Κασσιόπη της Κέρκυρας αποφάσισε ως μεγάλος χορηγός να περάσει ένα μήνυμα κατά του εκφοβισμού.

Η επιστροφή του Φαίακα στη Β’ Εθνική μετά από 33 χρόνια συνοδεύτηκε με τη συνεργασία με την NCH Capital.

Ξεχώρισε η κίνηση της NCH Capital να μεταφερθεί μέσα από τις φανέλες ένα κοινωνικό μήνυμα για μία «μάστιγα» της εποχής. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο χορηγός πρότεινε αντί του ονόματός του στη φανέλα της ομάδας να εμφανίζεται το μήνυμα «Stop Βullying».

Τα μηνύματα σαφή και προφανή, αφού στόχος της ξεχωριστής αυτής κίνησης είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο απέναντι σε ένα μείζον πρόβλημα της εποχής μας, αλλά και να τον κινητοποιήσει ώστε να αντιδράσει και να αντιμετωπίσει τη βία και τον εκφοβισμό, ειδικά των παιδιών.

Η διοίκηση παρουσίασε το βασικό της χορηγό και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας σε μία εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στο Corfu Palace.

Με το μήνυμα "Stop Bullying" στη φανέλα αγωνίζεται ο Φαίακας Κέρκυρας

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν, ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπάτουλας, ο τεχνικός των Κερκυραίων Παναγιώτης Κοντογιάννης και ο Ανδρέας Σάντης, δ/νων σύμβουλος της NCH Capital.

Ο κ. Σπάτουλας αφού ευχαρίστησε την εταιρεία για την χορηγική της συμμετοχή ζήτησε από τους φορείς της Κέρκυρας να σταθούν δίπλα στην ομάδα γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει ανάγκη την στήριξη τους για να μπορέσει να σταθεί επάξια στο δύσκολο εγχείρημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο κ. Σάντης που αναφέρθηκε στο κοινωνικό μήνυμα που επέλεξε η εταιρεία να προβάλει μέσω της φανέλας του Φαίακα ("Stop Bullying).

Ακολούθησε η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας κ. Κοντογιάννη που αναφέρθηκε στους στόχους του σωματείου. ως προς τους στόχους της ομάδας. Χαρακτηριστικά είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ της ομάδας, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι ο Φαίακας θα έχει μια πολύ καλή πορεία στην Β΄ Εθνική. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας Ορέστη Ματενίδη.

Ακολούθησε η παρουσίαση της φανέλας του Φαίακα, κι η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παράδοση μιας φανέλας υπογεγραμμένης από όλους τους αθλητές της ομάδας από τον πρόεδρο κ. Σπάτουλα προς τον κ. Σάντη σε ένδειξη ευχαριστίας για την χορηγική στήριξη προς την ομάδα του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ