ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ξένους διαιτητές το Πανελλήνιο Παίδων

ΤΡΙΚΑΛΑ BC - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (BASKET LEAGUE, 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ BC - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (BASKET LEAGUE, 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Με ξένους διαιτητές διεξάγεται το Πανελλήνιο Παίδων στο Μεσολόγγι, με αφορμή ένα σεμινάριο της FIBA που διεξάγεται την ίδια περίοδο στην περιοχή.

Το Πανελλήνιο Παίδων που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μεσολόγγι έχει μία ιδιαιτερότητα αγωνιστικής φύσεως, αφού οι διαιτητές είναι ξένοι! Κι αυτό λόγω της FIBA. Η παγκόσμια ομοσπονδία διοργανώνει αυτή την περίοδο στην περιοχή ένα σεμινάριο για την επιμόρφωση των νέων -ηλικιακά- διαιτητών, κάτι που συνδυάζεται με την πρακτική άσκηση, ήτοι τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η λίστα των ξένων διαιτητών περιλαμβάνει τους: Έρναντ Κάροβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Βέντσισλαβ Βελίκοφ (Βουλγαρία), Ηλίας Κουνελές (Κύπρος), Γκέλερτ Καπιτάνι (Ουγγαρία), Σεργκέι Μπελιάκοφ (Ρωσία), Μάρεκ Κούκελτσικ (Σλοβακία), Οζλέμ Γιάλμαν (Τουρκία), Αντρέι Σαράπα (Λευκορωσία), Λούκα Κάρντουμ (Κροατία), Κριστόφ Μάντινγκερ (Γερμανία), Μάρτινς Κοσλόφσκις (Λετονία), Σεμπαστιέν Κλίβαζ (Ελβετία), Ζντένκο Τομάσοβιτς (Σλοβακία), Μίκολα Αμπρόσοφ (Ουκρανία).

Από την Ελλάδα παίρνουν μέρος οι Στέλιος Συμεωνίδης, Τάσος Κάρδαρης, Νίκος Τζιοπάνος, Δημήτρης Ζαχαρής, Βασίλης Πιτσίλκας. Οι καθηγητές του σεμιναρίου είναι οι Τοντ Ουόρνικ (Ισραήλ) και Ντράγκαν Μένταν (Κροατία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ