ΜΠΑΣΚΕΤ

LIVE Streaming: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

LIVE Streaming: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ με φόντο το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Εφήβων, την ώρα που το Περιστέρι και ο Προμηθέας περιμένουν στη γωνία για το χρυσό. LIVE με ήχο και εικόνα η εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που ρίχνει την αυλαία στο Πανελλήνιο Εφήβων για το 2020. Οι δύο ομάδες ρίχνονται στη μάχη, γνωρίζοντας πως ο νικητής θα ανέβει στο βάθρο και θα κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, με τον ηττημένο να περιορίζεται στην τέταρτη θέση.

Οι ερυθρόλευκοι και οι ασπρόμαυροι δεν είναι βέβαια οι μοναδικοί που... αγωνιούν για την έκβαση του αγώνα, αφού το Περιστέρι και ο Προμηθέας περιμένουν στη γωνία για το χρυσό μετάλλιο.

Γιατί;

Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ, ο Προμηθέας θα κατακτήσει τον τίτλο στο Πανελλήνιο Εφήβων αφού έχει το πάνω χέρι στην τριπλή ισοβαθμία που θα δημιουργηθεί (με ΠΑΟΚ και Περιστέρι). Αν όμως, ο Ολυμπιακός πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, τότε το Περιστέρι είναι αυτό που θα πανηγυρίσει, αφού θα υπάρξει ισοβαθμία με τον Προμηθέα, τον οποίο έχει κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ποια η κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Photo Credits: InTime / Δελτίο Τύπου

Παρακολουθήστε LIVE με ήχο και εικόνα την εξέλιξη του αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ