ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ζητάει αναβολή των playoffs και την παραίτηση Γαλατσόπουλου

Ολυμπιακός: Ζητάει αναβολή των playoffs και την παραίτηση Γαλατσόπουλου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε εξώδικη επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, ζητώντας την ανάκληση της επικύρωσης της βαθμολογίας, την αναβολή των playoffs και την παραίτηση του Γαλατσόπουλου.

Λίγο μετά το ειρωνικό tweet της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κλήρωση των διαιτητών και την άμεση αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου , ακολούθησε νέο "χτύπημα" από τους "ερυθρόλευκους". Ο Ολυμπιακός ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, καθώς και την ανάκληση της επικύρωσης της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο και την άμεση αναβολή των playoffs, μέσω εξώδικης επιστολής που έστειλε σήμερα στην Ένωση!

" Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας", αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ, η οποία ζητάει παράλληλα και την παραίτηση της νομικής συμβούλου του ΕΣΑΚΕ, Ελένης Γονιδάκη, " για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ