ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γαλατσόπουλος: "Όποια ομάδα δεν κατέβει στα playoffs, θα υποβιβαστεί"

Γαλατσόπουλος: "Όποια ομάδα δεν κατέβει στα playoffs, θα υποβιβαστεί"

O πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε πως όποια ομάδας δεν κατέβει στα playoffs της Basket League, θα υποβιβαστεί.

Όποια ομάδα πάρει... απουσία από τους αγώνες των playoffs της Basket League, θα υποβιβαστεί στην Α2, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μετά το τέλος της συνεδρίασης του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (9/5)

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι στην α' φάση των playoffs της Basket League και οι "αιώνιοι" κουβαλούν ήδη έναν... μηδενισμό. Οι πράσινοι, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θα αγωνιστούν στα playoffs, ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν ανακοινώσει πως δεν συμμετέχουν σε ματς που σφυρίζουν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου και σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές.

"Ήταν μια δεύτερη συνεδρίαση πολλών ωρών. Συζητήθηκαν πολλά θέματα. Καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα: σύνθεση ομάδας εργασίας από αύριο το πρωί για όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ. Την επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστούν οι προτάσεις από τους ιδιοκτήτες. Φάνηκε πως υπάρχει θέληση να βρεθεί λύση.

Τα playoffs θα αρχίσουν μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία, μόλις είναι έτοιμες οι υπηρεσίες να το κάνουν αυτό. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε τις προτάσεις όλων των ομάδων. Μετά θα υπάρξει συνάντηση ιδιοκτητών για την αναδιάρθρωση πρωταθλήματος.

Δεν ξέρω αν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ. Την Τετάρτη θα γίνει νέο συμβούλιο ιδιοκτητών που θα ψηφίσουν επί των προτάσεων.

Με βάση τις νομικές υπηρεσίες του ΕΣΑΚΕ, όποια ομάδα δεν κατέβει, υποβιβάζεται στην Α2. Αυτό λέει ο κανονισμός", δήλωσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ