ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΣΑΚΕ: Στο... μέλλον τα σπουδαία

ΕΣΑΚΕ: Στο... μέλλον τα σπουδαία

Απόντος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Χολαργού πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, δίχως να υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη στα φλέγοντα θέματα της Basket League.

Με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να απουσιάζουν , όπως και ο Χολαργός ( που ψάχνει ομάδα να πουλήσει τη θέση του) , τα περισσότερα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τις ομάδες της Basket League μετατέθηκαν για την επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ .

Στην σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ η μόνη εξέλιξη που παρουσιάστηκε, ήταν στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς παρουσιάστηκε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου η μελέτη της εταιρείας Deloitte για την κατανομή του οικονομικού ανταλλάγματος από την παραχώρηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Πρωταθλήματος και αποφασίστηκε η έγκριση του τρόπου κατανομής να πραγματοποιηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου συνάντηση των νομικών επιτελείων των ΚΑΕ με την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ για την τροποποίηση των Κανονισμών του Πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, λήφθηκε και η απόφαση για σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΕΣΑΚΕ για τις 15 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας για τις 23/7.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ