ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Οι κότες το ξανάσκασαν"

ΕΣΑΚΕ / ΔΣ 
.  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΣΑΚΕ / ΔΣ . (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Κότες" αποκάλεσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (VIDEO).

Καυστικός για την αποχώρηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο μέσο της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέφυγε να μιλήσει για όσα αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση που κράτησε σχεδόν πέντε ώρες, αντ' αυτού αποκάλεσε "κότες" τους Πειραιώτες επειδή αποχώρησαν από τη διαδικασία όπως είχαν αποχωρήσει στις 13 Φεβρουαρίου από το ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

" Δεσμευθήκαμε να μην τοποθετηθεί κανένας επί των θεμάτων. Θα σας διαβαστεί η ανακοίνωση, μας καλύπτει όλους. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είδαμε στις 13/2 τις κότες να το σκάνε, σήμερα είδαμε οι κότες το ξανάσκασαν" ήταν η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, αρκέστηκε να πει πως: " Όλες οι ομάδες ομόφωνα αποφάσισαν για όλα τα θέματα πλην μιας ομάδας που δεν ήθελε τα playoffs, δεν ήθελε να τελειώσει το πρωτάθλημα, επειδή θα αναγκαστεί να παίξει. Ο Ολυμπιακός είναι υπεύθυνος για το τι θα κάνει".

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ