ΜΠΑΣΚΕΤ

Και ο Σχορτσανίτης στο Ios 3on3!

Και ο Σχορτσανίτης στο Ios 3on3!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγαλώνει η μπασκετική παρέα που θα βρεθεί από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου στην Ίο, για το τουρνουά 3on3 που έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό του νησιού.

Η παρέα που θα παίξει μπάσκετ στην Ιο στις 7-9 Ιουλίου μεγαλώνει! Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έγινε ο επόμενος που δέχθηκε την πρόσκληση του Δημήτρη Παπανικολάου και της οικοδέσποινας του Ios3on3 tournament, Βασιλικής Πετρίδου και θα δώσει το παρών στο τουρνουά.

Ο 32χρονος σέντερ προτίθεται στην ήδη λαμπρή λίστα συμμετεχόντων μετά τους Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή και Κακιούζη, ενώ αναμένονται και άλλα μεγάλα ονόματα.

Ο «Σόφο» έχει ως παράσημο μια λαμπρή καριέρα 17 ετών με μεγαλύτερες στιγμές την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου το 2006 στο Μουντομάσκετ της Σαϊτάμα και το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ του 2009 στην Πολωνία.

Πριν λίγους μήνες τραυματίστηκε σοβαρά και πλέον βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, αλλά δεν θα χάσει την ευκαιρία να βοηθήσει το εγχείρημα του Ios3on3.

« Είμαι ακόμα στο αρχικό στάδιο της αποθεραπείας, αλλά θα μου άρεσε πάρα πολύ να περάσω λίγο χρόνο με τους παλιούς μου συμπαίκτες. Η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση με πολλά παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και το 3on3 είναι πάντα χαρά μου» δήλωσε στο ios3on3.gr.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του vivaμπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ