ΜΠΑΣΚΕΤ

Η επιστολή της ΚΕΔ στους διαιτητές της EuroLeague

Η επιστολή της ΚΕΔ στους διαιτητές της EuroLeague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24 σας παρουσιάζει το έγγραφο της ΚΕΔ/ΕΟΚ που ενημερώνει τους τέσσερις διαιτητές της EuroLeague για την συνάντηση της Τετάρτης στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Βέβαια δεν μπορούν να παραστούν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από την στιγμή που το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους τέσσερις διαιτητές της EuroLeague αναφορικά με την επιστροφή τους στα εντός των συνόρων παιχνίδια, η ΚΕΔ/ΕΟΚ έκανε αυτό που προανήγγειλε ο Στέλιος Συμεωνίδη πριν από μερικές ημέρες : τους κάλεσε σε συνάντηση.

Το Sport24.gr παρουσιάζει την επιστολή της ΚΕΔ/ΕΟΚ στους Σπύρο Γκόντα, Ηλία Κορομηλά, Πέτρο Παπαπέτρου και Γιάννη Φούφη, με την οποία τους καλεί " στα γραφεία της ΕΟΚ με πνεύμα συνεργασίας και αλληλοσεβασμού για τα θέματα που προέκυψαν από τις εκδικασθείσες προσφυγές σας και τις αντίστοιχες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ".

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ δείχνει πως έχει διάθεση να αφήσει πίσω όσα έγιναν εδώ και ενάμιση χρόνο έχοντας άλλωστε κι αυτή την υποχρέωση από το Ανώτατο Συμβούλιο, από την άλλη όμως τους κάλεσε σε μία μέρα που θα απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων σε EuroLeague και Eurocup. Αρα η συνάντηση πρέπει να γίνει πριν ή μετά την Τετάρτη (07/02).

Βέβαια ανεξάρτητα από το αν θα γίνει το τετ-α-τετ των τεσσάρων διαιτητών με την ΚΕΔ/ΕΟΚ ή όχι, θεωρείται δεδομένο ότι οι Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης και Παπαπέτρου θα οριστούν στα ματς της επόμενης αγωνιστικής των εγχώριων διοργανώσεων, όπως έχει ήδη προαναγγελθεί.

Κάτι το οποίο άλλωστε είχε επισημάνει κι ο νομικός εκπρόσωπος του Ηλία Κορομηλά, Γιάννης Μαρακάκης , μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3 πριν από δύο εβδομάδες.

Η επιστολή της ΚΕΔ στους διαιτητές της EuroLeague
Η επιστολή της ΚΕΔ στους διαιτητές της EuroLeague
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ