ΜΠΑΣΚΕΤ

Γλυνιαδάκης: "Οι ομάδες θα εξοφλήσουν τους παίκτες κατά το δοκούν"

Γλυνιαδάκης: "Οι ομάδες θα εξοφλήσουν τους παίκτες κατά το δοκούν"

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε στην ΕΡΤ για τους μισθούς των παικτών λόγω της διακοπής της σεζόν και την αποτυχημένη προσπάθεια για συμφωνία με τις ομάδες.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε στην ΕΡΤ για την αποτυχία εύρεσης λύσης ανάμεσα σε ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ για το κομμάτι των μισθοδοσιών των παικτών. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Λίγκα δεν δέχθηκε να συζητήσει με τον ΠΣΑΚ το κομμάτι των συμβολαίων, με αποτέλεσμα κάθε ομάδα να αποφασίζει κατά το δοκούν για τα χρήματα που θα δώσει, μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Δεν έχουμε οικονομική συμφωνία, κι ούτε πρόκειται να έχουμε με τον ΕΣΑΚΕ, μια γραπτή συμφωνία που να διασφαλίζει ένα μέρος των δεδουλευμένων. Ο κάθε αθλητής θα διεκδικήσει σε συμφωνία με την ομάδα, αν έρθει σε συμφωνία, το υπόλοιπο ποσό που του αναλογεί. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα για το μπάσκετ, για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Η διαφορά όμως με το ποδόσφαιρο είναι πως εμείς δεν πιεζόμαστε από την παγκόσμια ομοσπονδία, ακόμη κι η EuroLeague δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση. Κάναμε μια πρόταση στον ΕΣΑΚΕ, ζητήσαμε να μας ακούσουν και να συζητήσουμε στο ίδιο τραπέζι. Οι ομάδες δεν δέχθηκαν κι έτσι αποφάσισαν η κάθε μία εξ αυτών να εξοφλήσει τον κάθε αθλητή, όπως εκείνη επιθυμεί. Κατά το δοκούν αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ