ΜΠΑΣΚΕΤ

Φινάλε επιπέδου ΝΒΑ στον τελικό του Πρωταθλήματος Παίδων Δωδεκανήσων!

Φινάλε επιπέδου ΝΒΑ στον τελικό του Πρωταθλήματος Παίδων Δωδεκανήσων!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στον τελικό του Final Four παιδικού πρωταθλήματος στα Δωδεκάνησα, με τον Γ.Α.Σ Ιαλυσό να παίρνει τη νίκη με buzzer-beater τρίποντο κόντρα στον Κολοσσό! (VIDEO)

Αύρα ΝΒΑ είχε το φινάλε του αγώνα του τελικού του Final Four Παίδων Δωδεκανήσων ανάμεσα στον Γ.Α.Σ Ιαλυσό και τον Κολοσσό που ολοκληρώθηκε με νίκη του πρώτου με 48-47. Το θέμα βέβαια δεν είναι το τελικό σκορ, όσο το πώς φτάσαμε σε αυτό, αφού στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα έγιναν.. όλα

Συγκεκριμένα, με 2 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα ο Κολοσσός ευστόχησε σε τρίποντο παίρνοντας προβάδισμα με 47-45 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς σε ένα κατάμεστο (!) γήπεδο, με τον Ιαλυσό Ρόδου όμως να μην έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Έπειτα από τάιμ-άουτ λοιπόν, ο Ιαλυσός ευστόχησε σε τρίποντο ακριβώς με την λήξη του παιχνιδιού, φτάνοντας στη νίκη με 48-47, καταφέρνοντας να αναδειχθεί πρωταθλητής! Πήρε έτσι την πρόκριση για την προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος (Γ' Ομιλος) που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Δείτε το τρομερό VIDEO:



Video Credit: xxsports videos
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ