ΜΠΑΣΚΕΤ

Φασούλας, Ρεντζιάς και Χριστοδούλου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Φασούλας παρέα με τους Ευθύμη Ρεντζιά, Φάνη Χριστοδούλου και Βάσω Στασινού συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο.

Η εκστρατεία του Παναγιώτη Φασούλα ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ συνεχίζεται. Σε αυτό το πλαίσιο, ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν τις θέσεις του Παναγιώτη Φασούλα για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ για την περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος.

Τον Παναγιώτη Φασούλα συνόδεψαν οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Φάνης Χριστοδούλου και Βάσω Στασινού, οι οποίοι ως γνωστόν θα βρίσκονται στο πλευρό του στις εκλογές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΣΚΑ:

"Τα γραφεία της Ένωσης επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 28/09/2020 ο υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ο.Κ κ. Παναγιώτης Φασούλας, μαζί με τους συνεργάτες του κ. Βάσω Στασινού, κ. Φάνη Χριστοδούλου και κ. Ευθύμη Ρεντζιά.

Η επίσκεψη του κ. Φασούλα είχε ως σκοπό να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α κ. Γιάννη Αλεξόπουλο και μέλη του Δ.Σ της Ένωσης για τις θέσεις του αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και το πρόγραμμα που προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ